Το Ινστιτούτο Ομαδικής Aνάλυσης  « S.H.Foulkes» διοργανώνει – συγκροτεί δύο Ομάδες Εποπτείας και Συμβουλευτικής τον Απρίλιο του 2018. Οι Ομάδες  απευθύνονται στους εργαζόμενους στον τομέα της ψυχικής υγείας,  στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, καθώς και σε εργαζόμενους σε οργανισμούς υποστήριξης ,  φροντίδας  και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης .


Ομάδα Εποπτείας Ομαδικής Ψυχοθεραπείας

κάθε Παρασκευή 7.00 μ.μ.- 8.30 μ.μ. 
στα Γραφεία του Ι.Ο.Α.Φ.,   Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 62Α
Έναρξη 20/4
Επόπτες- Συντονιστές : Αμαλία Σταματάκη , Αθηνά Τσούκαλη
 

Η  ομάδα απευθύνεται σε θεραπευτές που έχουν εκπαιδευθεί στην ομαδική ψυχοθεραπεία και συντονίζουν ήδη ή επιθυμούν να δημιουργήσουν ομάδες ψυχοθεραπείας και οι οποίοι θέλουν να υποστηρίξουν και να εμπλουτίσουν την εργασία τους συμμετέχοντας σε εποπτική ομάδα.  Η ομάδα θα είναι βραδέως  εναλλασσόμενη και θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 8 μέλη.

Κόστος συμμετοχής: 80€ μηνιαίως


Ομάδα Ομαδικοαναλυτικής Συμβουλευτικής

κάθε Παρασκευή 7.00 μ.μ.- 8.30 μ.μ. 
στα Γραφεία του Ι.Ο.Α.Φ.,   Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 62Α
Έναρξη 20/4
Επόπτες- Συντονιστές : Κώστας Κωνσταντόπουλος, Μαρία Γουναροπούλου.

Η ομάδα απευθύνεται σε εργαζόμενους στον ευρύτερο τομέα της ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: σε Ψυχιατρικά Νοσοκομεία/ Κλινικές, Κέντρα Ημέρας, Μονάδες Απεξάρτησης, Ξενώνες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, Μ.Κ.Ο. που εργάζονται με ειδικές ομάδες, κ.α. Χρησιμοποιώντας την ομαδικοαναλυτική  προσέγγιση για τα δυναμικά των οργανισμών   καθώς και την δυναμική της  ίδιας της Συμβουλευτικής  Ομάδας, η ομάδα έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα πλαίσιο αναφοράς,   υποστήριξης καθώς και κατανόησης  της συχνά δύσκολης και εξουθενωτικής  εργασίας των συμμετεχόντων.   Θα είναι βραδέως εναλλασσόμενη και θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 12 μέλη

Κόστος συμμετοχής 50 ευρώ μηνιαίως.

 

Οι ενδιαφερόμενοι  καλούνται να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με τον κ. Κ. Κωνσταντόπουλο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ινστιτούτου: info@ioaf.gr  μέχρι την Παρασκευή 30/3. Θα ακολουθήσει συνέντευξη με μία/ έναν εκ των εποπτών-εποπτριών.